Ändra en AAAA-post

Redigera dina AAAA-poster i din DNS- zonfil när som helst. AAAA-poster pekar på 128 & ndash; bit / IPv6-adresser, vilka representeras som åtta grupper om fyra hexidecimala siffror.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. sidan DNS-hantering väljer duredigera dns-pennikonen pennikonen bredvid den AAAA-post du behöver redigera.
  5. Redigera uppgifterna för din AAAA-post:
    • Värd : Värdnamnet som AAAA-posten länkar till. Skriv @ för att peka direkt mot ditt domännamn.
    • Pekar mot : Den 128 & ndash; bit / IPv6-adress du anger som destination för värden. Till exempel, 2001: 0db8: 85a3: 0000: 0000: 6a2e: 0371: 7234 är en giltig 128 & ndash; bit / IPv6-adress.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att spara dina ändringar.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina DNS-ändringar börjar gälla globalt.