SSL-certifikat Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra domännamnet (vanligt namn) på mitt SSL-certifikat

Du kan ändra ditt SSL-certifikats vanliga namn, vilket är det primära domännamnet som certifikatet säkrar och krypterar. Hur du ändrar ditt vanliga namn beror på var ditt certifikat för närvarande är värd:

Värdtjänster Vad ska man göra
Primär domän på ett GoDaddy-värdkonto
  1. Avinstallera ditt certifikat från dess nuvarande plats .
  2. Ändra domännamnet på din värd ( cPanel | Plesk )
  3. Följ stegen nedan.
Webbplatser + marknadsföring konto
  1. Avinstallera ditt certifikat från dess nuvarande plats .
  2. Ändra domän namn på din Webbplatser + marknadsföring konto.
  3. Följ stegen nedan.
Någon annanstans Följ stegen nedan.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat , och välj bredvid SSL-certifikatet du vill ändra Hantera .
  3. Välj Ändra webbplatsen som ditt certifikat skyddar .
  4. Välj något av följande baserat på var din webbplats är värd:
  5. Värdtjänster Vad ska man göra
    Delad hosting eller Site Builder Välj Flytta ditt certifikat till en av dina värddomäner och välj sedan det domännamn du vill använda.
    Någon annanstans Välj Byt till en annan domän och ange det vanliga namnet du vill använda för certifikatet.
  6. Välj Lägg till ändring .
  7. Om du tillhandahöll en Certificate Signing Request (CSR) från din server när du fick ditt ursprungliga SSL-certifikat och du flyttar till en ny server, måste du lägga till en ytterligare ändring av åternyckla certifikatet med en CSR från den nya servern. Välj Knappa in ditt certifikat igen , klistra in den nya CSR och välj Lägg till ändring .
  8. Välj Skicka alla ändringar.

Notera: Med Deluxe och Extended Validation SSL kan du bara ändra det vanliga namnet, inte organisationens information.