Hanterad WordPress Hjälp

Ändra domänen på Mina hanterade WordPress-webbplatser

Du kan ändra domännamnet för ditt konto för Hanterade WordPress-bloggar.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Välj Inställningar i menyfältet.
  3. Välj Bifoga domän i avsnittet Domäner.
  4. Välj en domän från kontot eller välj Lägg till en extern domän eller underdomän i listrutan Välj en domän för att använda en domän som är registrerad på ett annat konto eller en annan underdomän.
  5. Välj Gör detta till primär domän för ditt konto.
  6. Välj Bifoga.

OBS! Det kan ta upp till 24–48 timmar innan DNS-ändringarna börjar gälla.

Visa mig

Relaterade steg

När du har ändrat domännamnet kan du behöva uppdatera DNS-inställningarna för domännamnet. De här inställningarna finns i Visa min IP-adress.

Mer information

Om domänen som du vill använda används av ett annat värdtjänstkonto, inklusive underdomäner, måste du först ta bort den från det kontot. (cPanel/Plesk/Hanterade WordPress-bloggar).

Du kan ange en domän som inte finns i ditt GoDaddy-konto manuellt genom att uppdatera A-posten för domänen så att den pekar till din IP-adress för din Hanterade WordPress-blogg.

Om du har ett SSL-certifikat som gäller ditt värdtjänstkonto måste du avinstallera det innan du kan ändra din primära värdtjänstdomän. Det finns mer information i Återkalla ett certifikat.