Hanterad WordPress Hjälp

Ändra domänen på Mina hanterade WordPress-webbplatser

Obligatoriskt:

Du kan ändra domännamnet för din Managed WordPress-webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Managed WordPress.
  3. För den webbplats som använder domänen du vill ändra väljer du menyikon-menyn och väljer sedan Inställningar.

välj inställningar
  4. Välj Lägg till > Ny primär domän i avsnittet Domäner.
    välj en ny primär domän
  5. Fyll i den domän du vill använda i fältet under Ny primär domän eller underdomän. Ange även toppdomänen, som coolexample.com.
  6. Välj Lägg till domän.
  7. Verifiera att domänen är korrekt och välj Ja, hjälp mig ansluta den.
  8. Välj Fortsätt till GoDaddy om du använder en domän som är registrerad på ett annat GoDaddy-kundkonto och logga in på kontot när du blir ombedd. Följ instruktionerna i guiden för att ansluta din domän.

Obs! Eftersom det kan ta upp till 24–48 timmar innan DNS ändras kanske det dröjer så länge innan du ser den nya domänen.