Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra ditt WordPress-lösenord på instrumentpanelen

Du kan uppdatera ditt WordPress-lösenord från kontrollpanelen. Du måste känna till ditt aktuella lösenord för att kunna använda de här stegen.

  1. Logga in på WordPress-kontrollpanelen.
  2. Välj Användare och sedan Alla användare på huvudmenyn.
  3. Hitta ditt användarnamn i listan och klicka på det.
  4. På sidan Profil klickar du på Skapa lösenord.
  5. Ange ditt nya lösenord eller anteckna det automatiskt genererade.

    OBS! Kom ihåg att din webbplats säkerhet bara är lika bra som lösenordets styrka.

  6. Klicka på knappen Uppdatera profil.

Ditt nya lösenord ska fungera direkt.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.