Ändra ditt WordPress-lösenord i databasen

Du kan uppdatera ett WordPress-lösenord via databasen. Detta är användbart om du inte kan få e-postmeddelandet för återställning av lösenord.

1. Logga in på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Hanterad WordPress ).

OBS! Om du använder cPanel-värdtjänst måste du välja databasen för din WordPress-webbplats i kolumnen till vänster innan du fortsätter till nästa steg.

2. Välj tabellen _users på sidomenyn.
    välj användartabell
  3. Välj Redigera bredvid den användare som du vill uppdatera.
    välj redigera
  4. Ta bort innehållet i rutan user_pass i kolumnen Värde.
    ta bort gammalt lösenord
  5. Ange ditt nya lösenord i samma ruta.
    ange nytt lösenord
  6. Använd rullgardinsmenyn i funktionskolumnen och välj MD5 .
    välj md5
  7. Välj .

Du kan nu logga in med ditt nya lösenord.