Ändra mitt WordPress-lösenord i databasen

Följ stegen nedan för att uppdatera ett WordPress-lösenord via databasen. Det är ett bra sätt om du inte kan ta emot återställningsmejlet med lösenordet.

1. Logga in på phpMyAdmin.

Obs! Om du använder cPanel-värdtjänster måste du välja databasen för din WordPress-webbplats i vänstra kolumnen innan du går vidare till nästa steg.

2. Från sidomenyn väljer du _users-tabell.
    välj användartabell
  3. Bredvid den användare du vill uppdatera väljer du Redigera.
    välj redigera
  4. I kolumnenVärde raderar du innehållet i rutan user_pass.
    radera gammalt lösenord
  5. Ange ditt nya lösenord i samma ruta.
    ange nytt lösenord
  6. I kolumnen för funktioner använder du den nedrullningsbara menyn och väljer MD5.
    välj md5
  7. Välj .

Nu kan du logga in med ditt nya lösenord