Ändra din skyddade domän

Du kan ändra nätverksnamnet för ditt SSL-certifikat, det är det primära domännamn som det säkrar/krypterar.

Ytterligare information

• Med SSL-certifikat av typen Deluxe och Utökad validering kan du bara ändra nätverksnamnet, du kan inte ändra organisationens information.
  • Du måste slutföra domänbekräftelseprocessen för det nya kanoniska namnets domännamn.
  • Begäran om ett nytt kanoniskt namn påverkar inte SSL-certifikatets giltighetstid.
  • Ditt gamla kanoniska namn kan skapa säkra anslutningar i 72 timmar från det att du slutför ändringen av det kanoniska namnet.
  • Om ditt certifikat är kopplat till en av våra delade värdtjänster medför ändringen av certifikatets nätverksnamn inte att den associerade tjänstens domännamn ändras. Du måste ändra tjänstens domännamn separat (mer information).

Så här ändrar du SSL-certifikatets kanoniska namn (Standard och Deluxe)

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på SSL-certifikat.
  3. Klicka på Hantera bredvid det certifikat som du vill använda.
  4. Klicka på Visa status i kolumnen Åtgärder bredvid det certifikat som du vill använda.
  5. Klicka på Hantera.
  6. Klicka på Ändra vilken webbplats certifikatet skyddar.
  7. Välj något av följande beroende på var din webbplats finns:
    Typ Gör så här...
    Delad värdtjänst eller Webbplatsverktyg Markera Ändra till en hanterad domän och välj det domännamn du vill använda.
    Annat Avmarkera Ändra till en hanterad domän.
    Ange det kanoniska namn du vill använda för certifikatet.
  8. Klicka på Spara.
  9. Om du har angett en CSR för servern med SSL-certifikatet och flyttar till en ny server måste du uppdatera certifikatet (mer information).
  10. Klicka på Skicka alla sparade ändringar.

Du måste nu bekräfta din begäran om ett nytt nätverksnamn (mer information).