About .TOOLS Domain Names

Whether you’re a local hardware store or an international manufacturer, .TOOLS tells customers you have what they need to get things done.

The following dates apply to the .TOOLS launch plan:

Pre-Registration
Launch: 4/15/14

Trademark Holder (Sunrise)
Start Date: 3/18/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)
End Date: 5/17/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)

Early Access (Landrush)
Launch: 5/21/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)

General Availability
Launch: 5/28/14 at 16:00 UTC (9 a.m. AZ time)

For .TOOLS pricing, click here.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.