GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Om mitt GoDaddy Studio-konto

Med ett nytt, kostnadsfritt GoDaddy Studio-konto kan du skapa, spara och redigera ditt GoDaddy Studio-innehåll med valfri mobil eller stationär enhet. Dina projekt säkerhetskopieras automatiskt och du har obegränsat lagringsutrymme.

Obs! Vissa befintliga kunder kanske inte kan säkerhetskopiera molnet eller komma åt projekt på olika enheter än. Vi arbetar hårt för att lansera detta för alla kunder.

Vad ger mig ett GoDaddy Studio-konto?

• Automatiska säkerhetskopior: Alla dina projekt sparas automatiskt i molnet. Om något händer med din enhet eller om du tar bort och installerar om appen säkerhetskopieras dina projekt säkert.

OBS! GoDaddy Studio ger dig obegränsat lagringsutrymme så att du inte får slut på utrymme.

• Möjligheten att skapa och uppdatera på alla dina enheter: Få åtkomst till och redigera dina GoDaddy Studio-projekt på din mobil eller surfplatta via iOS- eller Android-appen eller via en webbläsare på skrivbordet. När du har loggat in är alla dina projekt tillgängliga var du än är.
  • Möjligheten att hantera alla dina GoDaddy-produkter med ett konto: Ditt GoDaddy Studio-konto är också ditt GoDaddy-konto. Som sådan kan du hantera alla dina GoDaddy-produkter via detta konto.

Hur mycket kostar GoDaddy Studio?

GoDaddy Studio har en gratisversion och en betald PRO-version. Den kostnadsfria versionen ger dig tillgång till vissa mallar, grafik och teckensnitt som du kan använda i dina designer. Vissa designverktyg, som bakgrundsborttagning, finns inte med i den kostnadsfria versionen.

För att få full tillgång till vårt bibliotek med grafik, teckensnitt med mera, samt obegränsad tillgång till alla våra designverktyg kan du uppgradera till GoDaddy Studio PRO när som helst.

Jag är orolig för min integritet

För vissa av våra tjänster kan vi behöva behandla personuppgifter om dig, dina kunder eller webbanvändare. Ibland behöver vi också dela din personliga information med våra betrodda tredjepartspartners.

Vi använder endast denna information om det behövs, och vi gör det i enlighet med alla tillämpliga dataskyddslagar.

Mer information om hur och varför vi kan använda din personliga information finns i vår sekretesspolicy .

Se till att hålla dina inloggningsuppgifter privata så att obehöriga inte får tillgång till ditt konto. Ändra också ditt lösenord minst var sjätte månad.

Om du har loggat in med Facebook kan du dölja din e-post på Facebook eller använda ditt telefonnummer istället.

iOS-användare kan använda Logga in med Apple och välja Hide my email .

Kommer jag att bli skräppost om jag skapar ett konto?

Ibland behöver vi skicka kritiska meddelanden och uppdateringar om ditt konto och dina produkter. Dessa meddelanden kan inte inaktiveras.

För all annan kommunikation har du full kontroll. När du har skapat ditt konto följer du stegen för att uppdatera din personliga information och dina kommunikationspreferenser .

Jag är inte säker på om jag redan har ett GoDaddy Studio-konto

För att kontrollera om du redan har ett GoDaddy Studio-konto, sök efter ”godaddy” eller ”overhq” i din e-postinkorg (GoDaddy Studio kallades tidigare). Om du hittar ett välkomstmeddelande från GoDaddy eller Over-teamet kan du prova att logga in med den e-postadressen.

Om du kämpar för att logga in följer du felsökningsstegen för att hämta ditt användarnamn eller återställa ditt lösenord .

Relaterad information