GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Förstå GoDaddy Studio och skapa ett projekt

GoDaddy Studio hjälper dig skapa professionellt design för sociala medier, din webbplats eller tryckt material som annonser.

Den goda nyheten är att du inte behöver vara designer för att använda den! Börja med en av våra hundratals mallar och anpassa sedan genom att lägga till och ändra bilder, grafik, videor, former och text. Eller börja från grunden med egna bilder, videor och teckensnitt.

OBS! GoDaddy Studio är tillgängligt som en app på iOS och Android och som webbplats på studio.godaddy.com .

Om du vill ha en närmare titt på vad du kan göra i GoDaddy Studio kan du titta på den här videon.

När du är redo kan du börja med grunderna och använda en mall för att skapa din första design.

Obligatoriskt: Kontrollera att du kan logga in på GoDaddy Studio innan du fortsätter.

1: Navigera i GoDaddy Studio

Hitta dig runt GoDaddy Studio och lär dig var du ska göra vad.

2: Börja med en mall

Använd en av våra många mallar för att komma igång snabbt.

3: Lägg till och redigera bilder

Ersätt, ändra storlek, ändra eller duplicera bilder i din mall.

4: Redigera text

Ändra text, teckensnitt och färg och ladda upp dina egna teckensnitt.

5: Vad är nästa steg?

Var kreativ med GoDaddy Studio.