GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Kan jag komma åt mina projekt på olika enheter?

Med Project Sync kan du komma åt, redigera, spara och exportera dina projekt över dina telefoner, surfplattor och stationära datorer. Det innebär att alla dina designer är tillgängliga i GoDaddy Studio-appen på iOS- och Android-mobilenheter samt på webben.

Här är några vanliga frågor om projektsynkronisering:

Hur redigerar jag på min mobil, surfplatta och webbenhet?

1. Se till att du är inloggad på samma GoDaddy Studio-konto på alla dina enheter.
  2. Skapa och spara ett projekt på din mobila enhet eller dator. Du bör se det projekt du skapade i projektflödet på alla dina enheter.

OBS! Om det tar ett tag att läsa in kan du prova att uppdatera din webbläsare eller mobilapp.

3. Öppna och redigera projektet . Du kommer att se uppdateringarna på alla dina enheter.

Överst på sidan

Kan jag ändra mina projektsynkroniseringsinställningar?

Ja, i mobilappen GoDaddy Studio kan du välja att synkronisera endast via Wi-Fi eller på både Wi-Fi och mobilanslutningar.

Det gör du genom att följa anvisningarna för att ändra inställningar för projektsynkronisering .

Överst på sidan

Fungerar projekt med flera sidor på alla mina enheter?

Ja, projekt med flera sidor synkroniseras automatiskt över dina enheter.

Överst på sidan

Fungerar videoprojekt på mina enheter?

Ja, videoprojekt synkroniseras automatiskt över dina enheter.

Överst på sidan

Fungerar projekt som innehåller teckensnitt som jag har laddat upp på mina enheter?

Ja, om du har laddat upp ditt eget teckensnitt kommer projekt som använder dessa teckensnitt att finnas tillgängliga i Studio på iOS, Android och på webben.

Överst på sidan

Kommer mina projekt att synkroniseras om jag är offline?

Du kommer inte att kunna synkronisera eller ta bort ditt arbete medan du är offline, men du kan ändå skapa nya projekt och redigera befintliga projekt. Ditt arbete synkroniseras när du är online igen.

Du behöver internetanslutning för följande funktioner:

• Logga in på GoDaddy Studio
  • Starta ett projekt från en mall
  • Lägga till nya stockbilder eller videor
  • Lägger till ny grafik
  • Använda ett teckensnitt som du inte redan har laddat ner
  • Skapa nya mappar
  • Öppnar Discover-artiklar i iOS-appen

Överst på sidan

Varför tar det lång tid innan mina projekt laddas upp?

Internetanslutningshastigheten spelar en roll i uppladdningshastigheten, liksom antalet och storleken på bilderna du använder i dina projekt. Som sådan kan det ta mer tid för vissa projekt att synkronisera.

Överst på sidan

Hur kommer jag åt GoDaddy Studio?

Om du vill använda GoDaddy Studio i din webbläsare går du till studio.godaddy.com .

Om du vill ladda ner och använda mobilappen GoDaddy Studio använder du din mobiltelefon för att skanna QR-koden.
öppna eller ladda ner appen

Överst på sidan