GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Kan jag komma åt mina projekt på olika enheter?

Med Project Sync kan du komma åt, redigera, spara och exportera dina projekt över dina telefoner, surfplattor och stationära datorer. Den är redan tillgänglig på vissa enheter och kommer att lanseras för alla kunder de närmaste månaderna.

Här är några vanliga frågor om projektsynkronisering:

Kan jag synkronisera mina Android-projekt?

Om du först installerade GoDaddy Studio för Android den 27 augusti 2021 eller senare synkroniseras dina projekt automatiskt med molnet. Som sådan är de tillgängliga på din Android-mobilapp för GoDaddy Studio, webbplatsen för GoDaddy Studio och din iOS-enhet om Project Sync är aktiverat där. Vi arbetar för att göra den här funktionen tillgänglig för våra tidigare kunder.

Kan jag synkronisera mina iOS-projekt?

Om du är PRO-prenumerant och först installerade GoDaddy Studio för iOS före 9 juli 2021 kan du aktivera iCloud Sync. Detta gör att projekt som du skapar i appen är tillgängliga för alla iOS-enheter, men de synkroniseras inte med dina Android-enheter eller webben än. Om du installerade GoDaddy Studio för iOS senare kan det hända att du redan har Project Sync. För att kontrollera om den är aktiverad, läs vår artikel om hur du kontrollerar om du har Project Sync .

Hur redigerar jag på min mobil, surfplatta och webbenhet?

1. Se till att du är inloggad på samma GoDaddy Studio-konto på alla enheter.
  2. Skapa och spara ett projekt på din mobila enhet eller dator. Du bör se det projekt du skapade i projektflödet på båda enheterna.

OBS! Om det tar ett tag att läsa in kan du försöka uppdatera webbläsaren.

3. Öppna och redigera projektet på din valda plattform.

Fungerar projekt med flera sidor på alla mina enheter?

Ja, projekt med flera sidor synkroniseras över dina enheter där Projektsynkronisering är aktiverad.

Fungerar video- och uppladdade teckensnittsprojekt på mina enheter?

Vi arbetar hårt med att skapa synkronisering för video- och uppladdade teckensnittsprojekt, men just nu kommer de här projekten inte att synkroniseras och är bara tillgängliga på den enhet du skapade dem på.

Kan jag arbeta offline nu när mina projekt synkroniseras?

Du kan skapa nya projekt och redigera befintliga projekt medan du är offline, men följande funktioner behöver internetuppkoppling:

• Starta ett projekt från en mall
  • Lägga till nya stockbilder eller videor
  • Lägger till ny grafik
  • Använda ett teckensnitt som du inte redan har laddat ner
  • Skapa nya mappar
  • Öppnar Discover-historier

Projektsynkronisering, borttagningar, delning osv. Sker inte när du är offline, men ditt arbete synkroniseras när du är online igen.

OBS! Du behöver internetuppkoppling för att logga in på GoDaddy Studio. Du kan inte logga in när du är offline.

Jag kan inte se mina projekt på andra enheter. vad ska jag göra?

• Se till att du är inloggad på samma konto på alla enheter du arbetar med.
  • Prova att uppdatera webbläsaren.

Varför tar det lång tid innan mina projekt laddas upp?

Internetanslutningshastigheten spelar en roll i överföringshastigheten, liksom antalet och storleken på de filer (bilder, video) du använder i dina projekt. Som sådan kan det ta mer tid för vissa projekt att synkronisera.

Relaterad information