GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Prenumerera på GoDaddy Studio PRO

GoDaddy Studio PRO ger dig fullständig tillgång till vårt bibliotek med handkuraterad grafik, teckensnitt med mera. Du får också obegränsad tillgång till alla våra verktyg, inklusive bakgrundsborttagning .

Hantera dina varumärkestillgångar, ladda upp anpassade logotyper och teckensnitt (endast mobil) och skapa märkesdesigner för att hantera ditt företag när du är på språng.

För att prenumerera följer du stegen för din plattform:

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Längst ner på skärmen väljer du Projekt .
  3. Längst upp till höger på skärmen väljer du Inställningskugghjulet .
  4. Välj Hämta GoDaddy Studio PRO .

OBS! Om du inte ser det här alternativet kan du redan vara en PRO-prenumerant. Rulla ner tills du ser Hantera prenumeration och välj sedan den för att kontrollera din prenumerationsstatus.

5. Välj din plan. Det finns två alternativ: varje månad, utan kostnadsfri provperiod inkluderad, eller årlig, med en kostnadsfri provperiod på 7 dagar ingår om du aldrig har prenumererat på PRO förut.
  6. Prenumerera på GoDaddy Studio PRO på iOS

7. Bekräfta ditt köp med pek-ID eller lösenordet till din appbutik.

Du är med!