Hur kan jag sluta ta emot e-post eller andra kontakter från GoDaddy?

Vi skickar ibland e-post till kunder för att meddela dem om ändringar i deras konto. Vi skickar även enkäter via e-post för att ta reda på vad kunderna tycker om sina upplevelser när de har arbetat med GoDaddy Guides. Om du inte vill ta emot e-post, sms eller telefonsamtal från oss kan du avbeställa dem.

OBS! Ibland måste vi skicka meddelanden om administreringen av ditt konto, inklusive bekräftelsemeddelanden för inköp, domännamnsregistreringar och överföringar, meddelanden om förnyelse eller utgångsdatum och andra tjänstrelaterade händelser.

1. Gå till ditt GoDaddy Kontaktinställningar . Om du inte redan är inloggad uppmanas du att logga in.
  2. För varje avsnitt E-post , SMS , Telefonsamtal , WhatsApp och Mail väljer du Redigera och ser till att rutan under Ja, kontakta mig inte är markerad.
  3. Välj Spara . Det kan ta upp till två veckor innan kontakten avbryts.

Relaterat steg

• Om du har flera GoDaddy-konton upprepar du dessa steg för varje konto.