WordPress: Ändra domän, värdtjänst eller problemlösning för kataloger

Om du gör något som ändrar webbadressen för din WordPress-webbplats måste du uppdatera databasen med den nya webbadressen för att din webbplats ska fungera.

Har du:

• Har du ändrat domänen för det värdtjänstkonto där WordPress installerades?
  • Har du installerat WordPress i en annan katalog?

I båda fallen måste du fixa din installation genom att uppdatera WordPress-databasen, så att den pekar till den nya WordPress-installationen.

OBS! Om du funderar på att flytta din WordPress-installation, men inte har gjort det än, bör du göra det på rätt sätt. Mer information finns i Ändra webbadress i WordPress-codex.

Så här fixar du en WordPress-installation som inte fungerar längre

OBS! Innan du påbörjar processen rekommenderar vi att du säkerhetskopierar din databas. Mer information finns i

.

1. Öppna phpMyAdmin för den databas som du använde för WordPress. Mer information finns i
    .
  2. Klicka på den översta menyn till vänster, t.ex. blo11381542067.
  3. Klicka på wp_options.
  4. Gå till fliken Bläddra.
  5. Klicka på Redigera i raden som innehåller värdet siteurl.
  6. Ta bort din gamla webbadress i fältet option_value, ange din nya webbadress och klicka sedan på Kör.
  7. Gå till nästa sida.
  8. Klicka på Redigera i raden som innehåller värdet home.
  9. Ta bort din gamla webbadress i fältet option_value, ange din nya webbadress och klicka sedan på Kör.

När du har klickat på Kör uppdateras databasen. Din webbplats bör nu fungera igen.

Om du har installerat WordPress med GoDaddy Hosting Connection®, pekar länkarna i GoDaddy Hosting Connection fortfarande till din gamla installation. Om du bara uppdaterar länkarna i databasen kan du fortsätta att uppgradera din WordPress-installation via GoDaddy Hosting Connection.