Vad är Microsoft Teams?

Microsoft Teams är ett snabbmeddelandeprogram, onlinemöten och samarbetsverktyg. Det är en Microsoft 365-app som låter dig chatta och träffa kollegor, oavsett om du är på kontoret eller var som helst i världen. Teams är tillgängliga med Online Business Essentials, Business Professional och Business Enterprise planer från GoDaddy .

Den här videon är en del av instruktionsvideor för inställning av e-post .

Med Teams kan du vara säker på att din kommunikation är säker. Du kan välja vem du vill inkludera i möten och få besked om några möten spelas in. Du får även dataskydd och andra säkerhetsfunktioner för att skydda ditt företag. Läs mer om Teams säkerhet .

Få Teams att fungera bäst för dig genom att integrera det i appar. Det finns många appar att välja på baserat på din bransch eller dina specifika affärsbehov, inklusive automatisering av arbetsflöde och projekthanteringsverktyg. Läs mer om appar för Teams .

En app som du kan prova med Teams är Skift, en molnbaserad plattform för anställda vars jobb kräver att de är ute eller är på språng, som servitörer eller bussförare. Skift hjälper företagare att skapa och hantera arbetsskift, klocka in / ut, dela filer och kommunicera viktig information till teammedlemmarna. Läs mer om hur du använder Skift från Microsoft.

Nu när du vet mer om Teams kan du läsa Microsofts guide för att börja använda Teams .

Relaterade steg

• Om du har en Online Business Essentials-plan, gå till Teams i din webbmejl .
  • Om du har Business Professional eller högre installerar du Teams på din Windows-dator eller Mac .