Vilket filnamn behöver min PHP-initieringsfil använda?

Filnamnet som din PHP-initiering måste använda beror på vilken typ av värdtjänstkonto du har .

Kontotyp för värdtjänster Filnamn Plats
Linux-värdtjänst med cPanel .user.ini / public_html (en per konto)
Windows-värdtjänst med Plesk .user.ini Webbplatsrot (en per webbplats)
Hanterad WordPress .user.ini / html (en per webbplats)

Obs! Hanterade WordPress-konton har även stöd för att använda php.ini- filer, men eftersom det är svårt att uppdatera dem när de uppdateras rekommenderar vi att du använder .user.ini- filer istället.

Relaterade steg

Mer information

• Se PHP-dokumentationen för mer information om PHP-filer.
  • .user.ini-filer är endast kompatibla med PHP 5.4 och senare, och du kan inte ändra samma inställningar som för php.ini-filer. För mer information, se PHP-dokumentationen för user.ini-filer .
  • Webb- och klassiska värdtjänstkonton med Windows med IIS 6 har inte stöd för PHP-initieringsfiler.