Välj mina webbplatsinställningar

På fliken Webbplats kan du tillämpa ändringar i din butik, t.ex. lägga till en logotyp eller stänga av en banner, analysera besökartrafik och sortera produkter.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på fliken Store Design, och klicka på fliken Site.
  3. Gör dina val inom var och en av flikens avsnitt:
    • För att ladda upp ditt företags märkesvaror logotyp, klicka på ladda upp en logotyp i butiken logo sidan och bläddra till den bild du vill använda.
      Klicka på Bläddra för att navigera till logotypbilden.
    • Använd menyn Sortera efter i Produktvisningsavsnittet för att styra ordningen på produkter på en sida och ange sedan Antal per sida .
      Använd menyn Sortera efter för att styra ordningen på produkterna på sidan
    • Välj Gör telefonnummer till ett obligatoriskt fält om du vill att kunder ska ange ett återuppringningsnummer vid utcheckningen.
      Välj Gör telefonnummer till ett obligatoriskt fält
    • Avmarkera kryssrutan i delen Powered by Online Store för att stänga av standardmeddelandet längst ner på varje sida.
      Avmarkera rutan Powered by Online Store
    • Använd det valfria Google Analytics- fältet för att ange ditt spårnings-ID och få inblick i hur kunden navigerar i din butik. ( Länken Läs mer förklarar hur du hittar ditt spårnings-ID - när du har skapat ett konto.)
      Använd Google Analytics-fältet för att aktivera ditt ID

OBS! Du måste ha ett Google Analytics-konto för att aktivera webbplatsspårning. Om du inte har ett konto kan du lära dig hur du konfigurerar ett Google Analytics-konto .

• Om du är en erfaren kodare klickar du på Avancerat för att lägga till CSS- eller Javascript-kod. Endast avancerade användare ska använda fliken eftersom den påverkar hela butiken. Användare som vill lägga till en chattwidget från tredje part kan till exempel klistra in kod från en tredje part. Widgeten visas på varje butiksida.
  4. Klicka på Spara och visa butik för att se ändringarna.

Nästa steg

Läs Ställ in mitt temaför att kontrollera webbplatsens övergripande utseende.