Vad gör jag om jag har stavat fel på mitt domännamn när jag registrerade det?

När en domän har registrerats kan vi inte redigera eller ändra domänens stavning. Vi registrerar domännamnet exakt hur du anger det. Du är välkommen att försöka köpa rätt domän , om den är tillgänglig.

Du har också möjlighet att säga upp domännamnet så att det inte längre är registrerat för dig. Kom ihåg att avbeställning inte garanterar återbetalning av någon del av din registreringsavgift, och att en avbeställning är en permanent åtgärd.

Mer information

• För återbetalningsberättigande, se vår återbetalningspolicy under Standardåterbetalningsvillkor .