Vad är skillnaden mellan delegatåtkomst och kontoadministratörer?

Du har tidigare kunnat tilldela en "kontoadministratör" eller "kontoansvarig" till ditt konto, men vi fick reda på att administratörssystemet frustrerade många. Så vi ersatte det med Delegatåtkomst. Låt oss förklara:

Kontoadministratörsåtkomst:

• Inkluderade inte inköp och kunde inte utökas utöver en förkonfigurerad lista över uppgifter för endast ett fåtal produkter.
  • Var komplex för många kunder att sätta upp.

Delegatåtkomst:

• Ger dina webbproffs åtkomst till alla produkter och domäner i ditt konto. Du kan till och med ge dem behörighet att köpa GoDaddy-produkter till ditt konto om du vill.
  • Låter dina ombud öppna och använda dina produkter efter behov för att designa och utveckla dina webbplatser.
  • Håller din kontoinformation, t.ex. dina lösenord eller betalningsmetoder, säker. Delegater behöver inte visa eller ändra din kontoinformation.