Vad är Hanterade Wordpress-bloggar?

Hanterade WordPress-bloggar är vår smidiga och optimerade värdtjänstplattform för att skapa och hantera WordPress-webbplatser. Hela värdtjänstmiljön har tagits fram för att göra dina WordPress-webbplatser snabbare och säkrare.

När det gäller WordPress betyder ”hanterad” att vi hanterar grundläggande administrationsuppgifter för värdtjänster, till exempel att installera WordPress, utföra dagliga säkerhetskopieringar, viktiga WordPress-uppdateringar och cachelagring på servernivå.

Det här kan du dra nytta av:

• Cachelagring som höjer prestanda
  • Automatiska WordPress-uppdateringar via inbyggda funktioner i WordPress
  • Förbättrad säkerhet med begränsad filåtkomst (mer information) och Sucuri
  • Automatisk installation av den senaste WordPress-versionen i rotkatalogen
  • Åtkomst till sFTP och phpMyAdmin.
  • Automatisk säkerhetskopiering varje dag (Pro-plan: lagring i 90 dagar; alla andra planer: 30 dagar)
  • SSL ingår i alla webbplatser för förbättrad säkerhet (Komplett- och Pro-planer)

På grund av de här kontonas optimerade inställningar förekommer det även några begränsningar du bör känna till:

• Hanterade WordPress-bloggar stöder inte WordPress MU/Multisite
  • Serverdelen för värdtjänsterna har inte en standardkontrollpanel för värdtjänster, så verktyg som jobb på systemnivå är inte tillgängliga, men WordPress-crons körs automatiskt.