Vad är Discount Domain Club?

Discount Domain Club är ett medlemskapsbaserat program som är särskilt utformat för personer som ofta registrerar domännamn. Det kräver inte konfigurering. Medlemskapet är öppet för alla och gäller i ett år efter köpsdatumet.

När du går med i Discount Domain Club kan du omedelbart logga in på ditt konto för att se rabatterade priser för domännamn. Nya domännamn, överföringar och förnyelser är alla rabatterade för deltagande toppdomännamn (TLD). Rabatterna är begränsade till basnivån för deltagande toppdomäner och är tillgängliga för förregistrering, registrering, förnyelse och överföring. Rabatterade priser gäller automatiskt för domännamn i din kundvagn när du checkar ut. För mer information om specifika planer, gå till Discount Domain Club .

OBS! Rabatterade priser kan inte tillämpas på domäner i kategorin Premium, Nivå 2, Nivå 3 eller Nivå 5.

Domännamn som du köper genom ditt Discount Domain Club-medlemskap är inte berättigade till andra kampanjer eller rabatter.

Med ditt medlemskap i Discount Domain Club får du ett års medlemskap i GoDaddy Auktioner® och CashParking®. Om du väljer att avsluta ditt medlemskap i Discount Domain Club förblir dessa tjänster tillgängliga för dig till standardpriser. För mer information om GoDaddy Auktioner eller CashParking, seVad är GoDaddy Auctions®? ellerVanliga frågor om CashParking

Vad händer om jag har köpt Discount Domain Club men redan har GoDaddy Auktioner eller CashParking?

Med ditt medlemskap i Discount Domain Club får du ett års medlemskap i GoDaddy Auktioner® och CashParking®.

Om du redan har ett CashParking Basic-konto kan du utan extra kostnad uppgradera till ett premiumkonto eller få ett extra CashParking Premium-konto. För mer information om hur du uppgraderar ditt konto, seUpgrading or Downgrading Your CashParking Account .

Om du redan har ett CashParking Premium-konto får du ett extra CashParking Premium-konto, eller så kan du använda en gratis förnyelse på ett år på ditt befintliga konto utan extra kostnad.

Om du redan har ett GoDaddy Auktioner-konto får du ett års förnyelse gratis för det kontot.