Uppgradera eller nedgradera WP Premium-support

Om du använder alla dina WP Premium-supportkrediter under en månad men behöver att vi ska utföra mer arbete är det enkelt att uppgradera din plan för att lägga till ytterligare krediter.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna WP Premium Support Dashboard ( Behöver du hjälp med att öppna din produkt? )
  2. I planen Detaljer klickar du uppgradera
  3. Välj en ny plan för att ändra antalet servicekrediter du får varje månad
  4. Klicka på Gå till kundvagn
  5. Slutför betalningsprocessen

Din nya plan och ytterligare krediter är redo att användas inom några minuter.

Nästa steg

Mer information: