Ladda upp filer till mitt Windows-värdtjänstkonto med FTP och FileZilla

Du kan ladda upp filer från datorn till ditt Windows-värdtjänstkonto med File Transfer Protocol (FTP). De flesta FTP-klienter fungerar och de här stegen förklarar hur du använder FileZilla för att flytta filer till din webbplats rotkatalog.

Innan du börjar behöver du den här informationen:

Har du all information? Nu sätter vi igång!

1. Starta FileZilla och fyll i följande fält:
    Fält Vad man ska ange...
    Värd Din IP-adress eller domännamnet
    Användarnamn Ditt FTP-användarnamn
    Lösenord Ditt FTP-lösenord
    Port 21
  2. Klicka på Quickconnect . FileZilla ansluter till ditt värdtjänstkonto.
  3. I den avlägsna platsen, välj din webbplats rotkatalog. För ditt primära domännamn i Windows Hosting är det httpdocs- mappen. Rotkatalogen kan skilja sig från en sekundär domän eller tilläggsdomän .
    välj httpdocs
  4. I avsnittet Lokal webbplats bläddrar du till katalogen med filerna du vill ladda upp.
    välj mina webbplatsfiler
  5. I den lokala platsen, välj filerna (eller mappar) som du vill ladda upp och dra dem till den avlägsna platsen sektionen.
    kopiera mina filer till httpdocs

OBS! Det kan ta ett tag att ladda upp filer beroende på filernas storlek och internetanslutning.