Tilldela mapptillstånd för ombud

Ge åtkomst för ombud till en annan GoDaddy-kund så att de kan få åtkomst till ditt konto å dina vägnar. Varje åtkomstnivå ger ombud tillstånd att hantera dina domännamn. Begränsa deras åtkomst ytterligare genom att begränsa vilka åtgärder som kan vidtas i domäner i en specifik mapp.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj Inställningar > Hantera mappar.
    välj uppdatera kontakter
  3. Välj pennikonen bredvid mappen för att redigera behörigheterna.
  4. (Valfritt) Redigera inställningarna för Hanteringsåtkomst genom att markera pennikonen bredvid mappen Alla domäner, sedan växla åtkomst för respektive ombud. Den här mappen ger eller tar bort åtkomst till alla domäner på ditt konto.

Obs! Ombud kan bara redigera domäner i mappar som du har gett dem åtkomst till, inklusive mappen Alla domäner.

5. Växla ikonen till eller Av under Hanteringsåtkomst och Överför åtkomst för att lägga till eller ta bort behörigheter för respektive ombud. Varje åtkomsttyp ger behörighet till olika domänåtgärder:
    • Hanteringsåtkomst
      • Uppdatera kontaktinformation
      • Redigera namnservrar
      • Redigera värdnamn
      • Redigera vidarebefordran
      • Lås eller lås upp
      • Redigera inställningar för automatiskt förnyelse
      • Hantera underdomäner
    • Överför åtkomst
      • Flytta till ett annat GoDaddy-konto
      • Överför till en annan registrator
      • Ta bort domäner
      • Sälj domäner på auktion
  6. Välj Spara för att slutföra dina ändringar.