Tilldela mapptillstånd för ombud

När du har gett åtkomst för ombud till en annan GoDaddy-kund kan de få åtkomst till ditt konto å dina vägnar på den nivå du väljer. Varje åtkomstnivå ger ombud tillstånd att hantera dina domännamn. Du kan även specificera deras domänåtkomst genom att bestämma olika behörighetsnivåer för domänmappar som du har skapat.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. From the top menu, select Settings, then Manage Folders.
  3. Select the pencil icon next to the domain folder you want to edit.
  4. Under Hanteringsåtkomst och Överföringsåtkomst växlar du ikonen till eller Av för att ändra tillstånd för vardera ombud.
    Åtkomstnivå Tillgängliga åtgärder
    Hanteringsåtkomst
    • Uppdatera kontaktinformation
    • Redigera namnservrar
    • Redigera värdnamn
    • Redigera vidarebefordran
    • Lås eller lås upp
    • Redigera inställningar för automatiskt förnyelse
    • Hantera underdomäner
    Överför åtkomst
    • För över till ett annat GoDaddy-konto
    • Överför till en annan registrator
    • Ta bort domäner
    • Sälj domäner på auktion

OBS! För att redigera nivån Hanteringsåtkomst stänger du av Hanteringsåtkomst i mappen Alla domäner för respektive ombud.

5. Klicka på Spara.