Tilldela mapptillstånd för ombud

After you grant delegate access to another GoDaddy customer, they can access your account on your behalf at a level of your choosing. Each access level grants delegates permission to manage your domain names. You can further refine their domain access by granting different permission levels to domain folders you've created.

1. Logga in på Domänkontrollcenter för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Från toppmenyn väljer du Inställningar, sedan Hantera mappar.
    välj hantera mappar
  3. Klicka på pennikonen bredvid den domänmapp du vill redigera.
  4. Under Hanteringsåtkomst och Överföringsåtkomst växlar du ikonen till eller Av för att ändra tillstånd för vardera ombud.
    Åtkomstnivå Tillgängliga åtgärder
    Hanteringsåtkomst
    • Uppdatera kontaktinformation
    • Redigera namnservrar
    • Redigera värdnamn
    • Redigera vidarebefordran
    • Lås eller lås upp
    • Redigera inställningar för automatiskt förnyelse
    • Hantera underdomäner
    Överför åtkomst
    • För över till ett annat GoDaddy-konto
    • Överför till en annan registrator
    • Ta bort domäner
    • Sälj domäner på auktion

OBS! För att redigera nivån Hanteringsåtkomst stänger du av Hanteringsåtkomst i mappen Alla domäner för respektive ombud.

5. Klicka på Spara.