Tillåt kommentarer på mina blogginlägg

Genom att möjliggöra kommentarer på din blogg kan dina läsare interagera med dig och varandra. Kommentarer möjliggörs av Disqus, som ingår kostnadsfritt i alla Website Builder-webbplatser.

Obligatoriskt: Innan någon kan kommentera dina blogginlägg måste du lägga till ett bloggavsnitt på webbplatsen där du visar upp inläggen.

Den här videon ingår i serien Så här gör du för att Använda en blogg i din verksamhet.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Från kontrollpanelen väljer du Marknadsföring > Blogg för att gå till din blogg.
  4. Välj fliken Kommentarer.
  5. Välj reglaget till höger om Tillåt läsare att kommentera dina inlägg för att växla från av till .
    Växla reglaget mellan av och på för att aktivera kommentarer globalt
  6. Logga in på ditt Disqus-konto. Om du inte redan har ett konto väljer du Behöver du ett konto? för att skapa ett utan kostnad.
  7. När kommentarer är aktiverade och du är inloggad på Disqus kommer din blogg automatiskt att ha kommentarer aktiverade under varje blogginlägg.

Inaktivera kommentarer på enskilda blogginlägg

Om du vill stänga av kommentarer för ett specifikt inlägg:

1. Gå till det inlägg du vill redigera. (Från Kontrollpanelen går du till Marknadsföring > Blogg och väljer inlägget från listan på fliken Blogg.)
  2. Växla reglaget Tillåt kommentarer i sidofältet från på till av.
  3. Kommentarer är nu inaktiverade på just det inlägget (men fortfarande aktiverade för resten av bloggen).

Mer information

• För att moderera kommentarer använder du verktygen på din webbplats (om du är inloggad på Disqus-konto) eller använder länken för att besöka din Disqus-kontrollpanel.