Webbplatsverktyg Hjälp

Ta bort personal i onlinebokningar

Ibland kan personal och scheman ändras så att du måste ta bort personal som val för dina bokningar. Innan du börjar måste du ta bort personalen från alla tjänster som de är tilldelade till.

Se paket och priser sidan för att se om onlinebokningar är ett alternativ för ditt språk och land.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Från kontrollpanelsvyn väljer du Bokningar och sedan Personal från menyn. För att komma till kontrollpanelen från webbplatsredigeraren väljer du Kontrollpanel i menyn Webbplatsverktyg i övre vänstra hörnet.
    Från kontrollpanelen går du till Bokningar i det övre navigeringsfältet och sedan Personal.
  4. Välj den personal som du vill ta bort.
  5. Välj Ta bort-texten bredvid knapparna Spara och Avbryt och klicka sedan på OK för att bekräfta valet. Ta bort-texten är grå tills personalen har tagits bort från alla tjänster.
    Skärmdump av Ta bort-länken.