Webbplatsverktyg Hjälp

Lägg till personal i Onlinebokningar

Om någon hjälper dig, t.ex. en medarbetare eller assistent, vill du kanske låta kunderna kunna göra bokningar med dem precis som med dig.

Se paket och priser sidan för att se om onlinebokningar är ett alternativ för ditt språk och land.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Från kontrollpanelsvyn väljer du Bokningar och sedan Personal från menyn. För att komma till kontrollpanelen från webbplatsredigeraren väljer du Kontrollpanel i menyn Webbplatsverktyg i övre vänstra hörnet.
    Från kontrollpanelen går du till Bokningar i det övre navigeringsfältet och sedan Personal.
  4. Välj Lägg till personal.
  5. Ange medarbetarens information. När du är klar väljer du knappen Spara. Nu kan du välja medarbetare när du lägger till en ny onlinebokningstjänst.