Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ta bort min webbplats

Om du inte längre vill använda en webbplats kan du ta bort den från ditt Hanterade WordPress-konto.

OBS! Om du tar bort en Hanterad WordPress-webbplats med en domän parkeras domänen automatiskt tills du använder den igen med en annan värdprodukt.

Varning: Om du tar bort webbplatsen raderas allt innehåll från din Hanterade WordPress-webbplats permanent. Du bör bara ta bort din webbplats om det går bra att bygga upp din webbplats från början.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress på sidan Mina produkter.
  3. För webbplatsen du vill ta bort, klicka på ikonen med tre punkter i det högra hörnet och välj sedan Ta bort .
    Ta bort webbplatsen
  4. Skriv reset och klicka sedan på Ta bort för att ta bort webbplatsen.

Mer information

• Om du konfigurerar ditt konto med den domänen igen kommer domänens DNS automatiskt att uppdateras så att det pekar på din hanterade WordPress-värdtjänst.