Gå direkt till huvudinnehållet

Domäner Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ta bort min domänanslutning till en tredje parts tjänst

Ta bort din domänanslutning till andra webbplatser, t.ex. Twitter eller Squarespace, för att använda din domän med en annan produkt eller tjänst. Du måste ta bort anslutningen innan du kan redigera din A-post eller konfigurera vidarebefordran av domän , eftersom anslutning av din domän till en annan webbplats låser dessa DNS-poster.

  1. Logga in på ditt GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn från listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar .
    välj hantera dns
  4. Välj Ta bort mall för att ta bort anslutningen.

Relaterat steg

  • Nu när du har tagit bort anslutningen från tredje part från din domän är det dags att ändra din A-post .

Mer information