Ta bort en anslutning från min domän

Ta bort din domänanslutning till andra webbplatser, t.ex. Twitter eller Squarespace, för att använda din domän med en annan produkt eller tjänst. Du måste ta bort anslutningen innan du kan redigera din A-post eller konfigurera vidarebefordran av domän , eftersom anslutning av din domän till en annan webbplats låser dessa DNS-poster.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
    2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
      välj domän
    3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
    4. Ovanför posttabellen väljer du Ta bort bredvid mallnamnet (t.ex. Weebly eller Twitter).
    5. Bekräfta borttagningen genom att välja Ja, låt oss göra det! .

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.