Ställ in mitt tema

Ställ in ditt tema för att ändra och finjustera webbplatsens övergripande utseende. Ditt tema är dina kunders första intryck av din webbplats och bör återspegla din varumärkesidentitet. Om du har Website Builder, kolla in ändra mitt tema , välj en webbplatsfärg och välj ett teckensnitt istället.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid din Premium-onlinebutik.
  3. Från kontrollpanelen går du till Butiksdesign .
  4. Klicka på Ändra tema på fliken Tema.
    Klicka på Ändra tema
  5. När du hittar ett tema du gillar, för musen över bilden och välj Visa tema för att utöka dess funktioner.
    Klicka på Visa tema
    Om du vill hoppa till andra temas funktioner klickar du påPiltangenter pilknapparna högst upp på sidan.
  6. När du har bestämt dig för ett tema klickar du på Välj det här temat .
    Klicka på Välj det här temat
  7. Redigera sedan din startsida genom att klicka på + för varje avsnitt under Mina temainställningar . Avsnitten varierar beroende på tema och du behöver inte ändra dem alla.
    Klicka på plustecknen
  8. OBS! Om du vill ersätta ditt temas standardbild använder du en bild av typen .JPEG eller .PNG med en storlek som inte är större än 1 200 x 600 pixlar i avsnittet Hem. De flesta teman kan även lägga till ett bildspel på din startsida.

9. Klicka på Spara för att tillämpa ändringar i din butiks design.