Skicka in ändring av konto/e-postadress

Om du inte har tillgång till e-postadressen som är förknippad med ditt konto och du inte kan verifiera uppgifterna som vår kundsupportavdelning kräver kan du skicka in en begäran om formulär beträffande ändring av konto/e-postadress. Utöver formuläret krävs även:

• Foto-ID — ett statligt foto-ID, t.ex. körkort, militärt ID-kort eller pass.
  • Företags-ID — om domänen är registrerad till en verksamhet krävs även giltig företagslegitimation, såsom:
    • Företagslicens
    • Skatteintyg
    • Dokumentation gällande bifirma
    • Dokumentation av fiktivt namn
    • IRS 501(C)3 "Determined Letter" (beslutsbrev)
    • Statligt intyg om skattefrihet som visar status som ideell organisation
    • EIN/TIN-bekräftelsebrev (IRS-brev 147C)

Om du har tillgång till e-postadresserna förknippade med ditt konto men det inte går att logga in, se Återställ ditt lösenord för GoDaddy.

Så fyller du i formuläret beträffande ändring av konto/e-postadress

1. Besök changeupdate.com för att fylla i e-postformuläret.
  2. Då visas formuläret beträffande ändringsbegäran.
  3. Fyll i fälten på skärmen med detaljerna om ditt konto. Ta inte med www när du skriver in ditt domännamn.
  4. Gör något av följande:
    • om du har en bild av ditt foto-ID eller företags-ID, välj Ladda upp filer ny, klicka på Bläddra, lokalisera filerna på datorn och klicka på Öppna. För att bifoga en till fil, klicka på Bifoga ytterligare en fil.
    • Om du inte har en bild av ditt foto-ID eller företags-ID ännu, välj Hoppa över uppladdningen och skicka filerna senare. När du har fått filerna, skicka dem till change@secureserver.net, tillsammans med uppgifterna om det konto du försöker komma åt.
  5. Ange åtkomstkoden och klicka på Skicka begäran. Vi kontaktar dig med ytterligare uppgifter inom 3 dagar efter vi har fått ditt foto-ID och/eller företags-ID.