Skicka in ändring av konto/e-postadress

Om du inte har tillgång till e-postadressen som är förknippad med ditt konto och du inte kan verifiera uppgifterna som vår kundsupportavdelning kräver kan du skicka in en begäran om formulär beträffande ändring av konto/e-postadress. Utöver formuläret krävs även:

• ‌‌Foto-ID — ett statligt foto-ID, t.ex. körkort, militärt ID-kort eller pass (måste innehålla en underskrift).
  • Företags-ID — om domänen är registrerad till en verksamhet krävs även giltig företagslegitimation, såsom:
    • Företagslicens
    • Skatteintyg
    • Dokumentation gällande bifirma
    • Dokumentation av fiktivt namn
    • IRS 501(C)3 "Determined Letter" (beslutsbrev)
    • Statligt intyg om skattefrihet som visar status som ideell organisation
    • EIN/TIN-bekräftelsebrev (IRS-brev 147C)

OBS! Om du har tillgång till e-postadresserna förknippade med ditt konto men det inte går att logga in, se Återställ ditt lösenord för GoDaddy.

1. Gå till changeupdate.com och klicka på Get Started (Kom igång).
  2. Ange det domännamn som du vill komma åt (utan www när du skriver namnet) och klicka på Next (Nästa).
  3. Ange din kontaktinformation och klicka på Nästa.
  4. Välj Upload files now (Ladda upp filer nu) för att ladda upp ditt foto- eller företags-ID och klicka på Browse (Bläddra) och sedan Open (Öppna) på rätt fil.
  5. Ange åtkomstkoden och klicka på Skicka begäran.

Vi kontaktar dig med ytterligare uppgifter inom 3 dagar efter vi har fått ditt foto-ID och/eller företags-ID.

OBS! Om du inte har ett domännamn och behöver hjälp med att komma åt ditt konto kan du kontakta vår dygnet runt-support för att få hjälp.