Skapa och aktivera ett underordnat tema i WordPress

Om du tänker göra CSS-ändringar i ditt WordPress-tema kan du först skapa ett underordnat tema. Ändringar som görs i ett underordnat tema kvarstår när ditt tema uppdateras. Du har två alternativ för att skapa ett

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Skapa ett underordnat tema för WordPress
  • Aktivera ett tema i WordPress

Gör det själv

Process Svårighetsgrad
Avancerat
Ändra ett tema i WordPress Bas