Skapa ett meddelande om minsta möjliga kundvagn

Ett varselmeddelande om minsta belopp visas när ett målbelopp för meddelandet har uppnåtts. Till exempel, om målvärdet är $ 10 och varukorgen för närvarande är totalt $ 8, kommer meddelandet att visas tillsammans med{amount_under} variabel lika med $ 2. Du kan även ange ett tröskelvärde för att avgöra när meddelandet ska visas.

Obligatoriskt: WooCommerce Cart Notices är ett premium WooCommerce-tillägg som ingår i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som ett fristående köp.
  1. Logga in på WordPress .
  2. Gå till WooCommerce och välj Kundmeddelanden .
  3. Välj Lägg till varukorg .
  4. Välj Minsta belopp i listrutan Typ .
  5. Ange ett namn för meddelandet i fältet Namn .
  6. Välj Aktiverad för att göra det till ett aktivt meddelande när det skapas.
  7. Skapa ett anpassat meddelandemeddelande . Ett grundläggande meddelande tillhandahålls för att komma igång med{amount_under} kortkod, liksom andra variabler relaterade till typen av meddelande.
  8. Ange uppmaningstext (valfritt) - Detta används som länkad text bredvid varukorgen för att tillhandahålla ytterligare direktiv.
  9. Ange en URL till uppmaning till åtgärd (valfritt) - Detta anger var användaren ska gå när han / hon klickar på knappen Uppmana till handling.
  10. Ange ett målbelopp (valfritt) - Kundvagnens totala antal måste vara mindre än detta belopp för att meddelandet ska visas.
  11. Ange ett tröskelbelopp (valfritt) - det här är beloppet som aktiveras för meddelandet. Om den är inställd måste kundvagnen innehålla minst detta totala belopp för att meddelandet ska kunna visas.
  12. Välj knappen Skapa kundmeddelande .

Mer info