Skapa ett meddelande om kundvagn

Meddelandet Produkter i kundvagn gör att du kan välja en eller flera produkter för att utlösa meddelandet när de finns i kundvagnen. The{products} variabeln kan användas i meddelandetexten för att visa produktens namn i kundvagnen från listan över matchande produkter som du har angett.

Obligatoriskt: WooCommerce Cart Notices är ett premium WooCommerce-tillägg som ingår i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som ett fristående köp.
  1. Logga in på WordPress .
  2. Gå till WooCommerce och välj Kundmeddelanden .
  3. Välj Lägg till varukorg .
  4. Välj Produkter i kundvagn i listrutan Typ .
  5. Ange ett namn för meddelandet i fältet Namn .
  6. Välj Aktiverad för att göra det till ett aktivt meddelande när det skapas.
  7. Skapa ett anpassat meddelandemeddelande . Variablerna relaterade till meddelandetypen tillhandahålls för att hjälpa dig komma igång.
  8. Ange uppmaningstext (valfritt) - Detta används som länkad text bredvid varukorgen för att tillhandahålla ytterligare direktiv.
  9. Ange en URL till uppmaning till åtgärd (valfritt) - Detta anger var användaren ska gå när han / hon klickar på knappen Uppmana till handling.
  10. Om du vill visa meddelandet om någon vald produkt finns i kundvagnen lägger du till alla produkter du vill visa i fältet Visa meddelandeprodukter .
  11. Om du vill dölja meddelandet om någon vald produkt finns i kundvagnen lägger du till alla produkter som du vill dölja i fältet Hide Notice Products .
  12. Välj knappen Skapa kundmeddelande .

Mer info