Skapa ett meddelande om kundvagn

Meddelandet Kategorier i kundvagn kan du välja en eller flera kategorier som kommer att utlösa meddelandet när produkter från kategorin / kategorierna finns i kundvagnen. I kombination med möjligheten att utesluta kategorier hjälper det här meddelandet dig att skapa villkorliga meddelanden för att skräddarsy din kassaupplevelse efter eget behov.

Obligatoriskt: WooCommerce Cart Notices är ett premium WooCommerce-tillägg som ingår i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som ett fristående köp.
  1. Logga in på WordPress .
  2. Gå till WooCommerce och klicka på Kundmeddelanden .
  3. Välj Lägg till varukorg .
  4. Välj Kategorier i kundvagn i listrutan Typ .
  5. Ange ett namn för meddelandet.
  6. Välj Aktiverad för att göra det till ett aktivt meddelande när det skapas.
  7. Skapa ditt meddelande . Variablerna relaterade till meddelandetypen tillhandahålls för att hjälpa dig komma igång.
  8. Ange uppmaningstext (valfritt) - Detta används som länkad text bredvid varukorgen för att tillhandahålla ytterligare direktiv.
  9. Ange en URL till uppmaning till åtgärd (valfritt) - Detta anger var användaren ska gå när han / hon klickar på knappen Uppmana till handling.
  10. Lägg till kategorier i fältet Visa kategorier som gör att meddelandet visas när tillhörande produkter finns i kundvagnen. Villkora meddelandet ytterligare genom att lägga till kategorier i fältet "Dölj" kategorier för att förhindra att det visas.
    OBS! Kategorierna måste matcha exakt, underkategorier används inte för att aktivera detta meddelande.
  11. Välj knappen Skapa kundmeddelande .

Mer info