Skapa ett GoDaddy Studio-projekt

För att starta ett nytt projekt från grunden istället för att använda en mall, följ dessa steg:

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Välj längst ned på skärmenGoDaddy Studio skapa projektknapp för iOS Skapa .
  3. Under Bakgrunder väljer du Bild , Video , Genomskinlig eller en färg för att starta ditt projekt.
  4. Om du har valt en bild- eller videobakgrund väljer du vilken bild eller video du vill använda.
  5. Välj en storlek på duken. Längst upp på skärmen kan du ange en anpassad storlek eller, längst ned på skärmen, välja ett format från de angivna alternativen.
  6. Tryck påalt-namn för bilden bock i det övre högra hörnet för att spara ditt projekt.

Din projektbild

När du har skapat ditt projekt kan du lägga till bilder, videor, former, grafik, text med mera och sedan bli kreativ med teckensnitt, färger och effekter som blandning och maskering.