Lägg till en video i GoDaddy Studio

OBS! Video är för närvarande endast tillgängligt i mobilappen GoDaddy Studio.

Ladda upp din egen video eller välj en i vårt exklusiva stockbibliotek. Vi rekommenderar att du håller filmerna under en minut långa, men de kan vara högst fem minuter långa.

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Skapa ett projekt eller redigera ett befintligt projekt .
  3. I menyn längst ner på skärmen trycker du på Video och spelar sedan in din egen video, väljer en video från din enhet eller väljer en video från vårt lagerbibliotek.

OBS! Du kan bara lägga till 1 video per sida.

4. För att trimma din video drar du i indikatorns startpunkt (vänster sida) och slutpunkten (höger sida) till ramarna där du vill att videon ska börja och sluta.
  5. Tryck på bockmarkeringen längst upp till höger för att lägga till videon i ditt lager.
  6. Från menyn längst ner på skärmen kan du nu redigera ditt videoklipp — ändra till exempel storlek, längd eller rotation eller lägg till filter.
  7. Tryck på bockmarkeringen längst upp till höger för att lägga till videon i ditt projekt.

OBS! Videor går kontinuerligt.

Lägg till en video

Relaterad information

Mer info