Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Hjälp

GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Designa en unik logotyp från en GoDaddy Studio-mall

GoDaddy Studio har hundratals logotypmallar som hjälper dig att skapa en smart, professionell logotyp för ditt varumärke på några minuter. Välj en som matchar det du vill ha, ta bort bakgrunden och anpassa den sedan så att den blir unik.

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Tryck på Mallar längst ned på skärmen.
  3. Rulla igenom mallkategorierna högst upp på skärmen. Hitta och tryck till på Logotyper . Du kan även söka ”logotyper” i sökrutan.
    Hitta logotyper i mallbältet
  4. Tryck på en logotypmall som är närmast vad du letar efter.
  5. Skapa en transparent version av logotypen så att du kan använda den på olika bakgrunder. För att göra detta trycker du på i det övre högra hörnetGDSTUDIO-export-icon-iOS Lager och tryck sedan på bakgrundsskiktet (det sista lagret i lagerstacken). Längst ner på skärmen trycker du på AV för att ta bort bakgrundsfärgen.

OBS! Det grå rutnätet visar att du har en transparent bakgrund.

Bild med transparent bakgrund
  6. Anpassa din logotyp genom att ändra text och färger samt lägga till former och grafik. Gör detta genom att trycka på ett element och sedan trycka på Redigera i den banner som visas. Få inspiration och tips om hur du skapar en bra logotyp .
  7. Tryck på på i det övre högra hörnetMarkera GoDaddy Studio för att spara ändringarna kryssa för att spara dina ändringar.
  8. Om du vill använda den genomskinliga versionen i ett annat projekt sparar du den som en .png-fil. För att göra detta, tryck till påGDSTUDIO-export-icon-iOS Exportera och följ stegen för att exportera ett projekt .
  1. Logga in på ditt GoDaddy Studio-konto .
  2. Rulla neråt tills du ser Logotyp eller sök ”logotyper” i sökrutan högst upp i fönstret.
  3. Välj en logotypmall som är närmast vad du letar efter.
  4. Skapa en transparent version av logotypen så att du kan använda den på olika bakgrunder. För att göra detta väljer du i det övre högra hörnetGDSTUDIO-export-icon-iOS Lager och välj sedan bakgrundsskiktet (det sista lagret i lagerstacken). Rensa rutan bredvid Färg för att ta bort bakgrundsfärgen.

OBS! Det grå rutnätet visar att du har en transparent bakgrund.

Bild med transparent bakgrund
  5. Anpassa din logotyp genom att ändra text och färger samt lägga till former och grafik. Dina ändringar sparas automatiskt medan du arbetar. Få inspiration och tips om hur du skapar en bra logotyp .
  6. Om du vill använda den genomskinliga versionen i ett annat projekt sparar du den som en .png-fil. För att göra detta väljer du Exportera längst upp till höger i fönstret och följer stegen för att exportera ett projekt .

Inspiration och tips om hur du skapar en bra logotyp