Skapa en produkt för att sälja ett presentkort med flera ändamål

När du har skapat en presentkortmall kan du bifoga den till en produkt. När kunder köper den här presentkortprodukten genererar de ett presentkort som de kan använda på alla inlösenprodukter. Följ stegen nedan för att skapa en presentkortprodukt.

1. Logga in på WordPress.
  2. Gå till Produkter och välj produkten i fråga eller klicka på Lägg till ny .
  3. Markera rutan Har presentkort .
  4. Välj din mall i fältet Presentkortmall .
  5. Obs! För variabla produkter konfigurerar du inställningarna för Presentkort och Presentkortmall för varje variant. Variationsnamnet inkluderas i presentkortets avsnitt med produktnamn. Om din mall inte innehåller produktnamn rekommenderar vi att du lägger till produkt-SKU i mallen och ställer in unika SKU för varje variant.

6. Uppdatera fältet Momsstatus till ”Inga”, eftersom presentkort kan användas för alla produkter.
  7. Klicka på Uppdatera .

Relaterade steg

Mer info