Gå till min delade brevlåda med Outlook på webben

Använd Outlook på webben för att komma åt en delad brevlåda eller annan användares e-postadress som du har fått åtkomst till. Du kan välja att öppna brevlådan i ett nytt fönster eller lägga till den i din mapplista.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd e-postadressen och lösenordet för din Microsoft 365 (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Om du vill öppna en annan brevlåda i ett separat fönster:
    • Välj din användarikon längst upp till höger och sedan Öppna en annan brevlåda .
      Användarikon och Öppna en annan brevlåda
    • Ange den e-postadress du vill komma åt och välj Öppna .
  3. Om du vill lägga till en e-postlåda till din mapplista:
    • Högerklicka på Mappar till vänster.
      Mappar
    • Välj Lägg till delad mapp .
    • Ange namnet på den e-postadress du vill lägga till och välj Lägg till .