Konfigurera mitt Linux-värdtjänstkonto

När du har köpt en Linux-värdtjänstplan måste du konfigurera den innan du kan använda den som värd för din webbplats.

Varning: Om du konfigurerar ett konto ändras en domäns DNS-poster, så en befintlig webbplats och e-postadresser kanske slutar fungera. Om du vill ha hjälp med att hitta den bästa vägen kan du klicka på Chatta nu på sidan Kontakta oss för att nå en GoDaddy-guide dygnet runt.

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Under webbhotell, bredvid Linux Hosting konto du vill ställa in klickar inrättas.
    välj inställning
  3. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Avsluta.
  4. OBS! Om du konfigurerar ditt konto med ett internationaliserat domännamn måste du ange punktkodversionen av domännamnet.

Nästa steg

Mer information

• Ditt cPanel-användarnamn och lösenord genereras slumpmässigt under konfigurationen. Du kan ändra ditt lösenord i kontots kontrollpanel.