Ange e-postdestination för min domän i ett annat GoDaddy-konto

Om ditt domännamn finns i ett annat GoDaddy-konto måste du uppdatera dina DNS-inställningar. Du måste lägga till och uppdatera dina TXT-, CNAME- och MX-poster för att peka domännamnets e-post till Microsoft 365.

Obligatoriskt: Innan du kan hitta värdena för varje post i din e-post & Office Dashboard måste du verifiera ditt domänägarskap .

Steg 1: Hitta dina DNS-poster

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Längst upp på instrumentpanelen ser du en banderoll som säger att ditt e-postmeddelande inte kan ta emot e-post ännu. Om du vill se dina DNS-poster väljer du Hjälp mig att åtgärda detta .
    välj hjälp mig att fixa detta i banner på instrumentpanelen

Steg 2: Lägg till och uppdatera dina DNS-poster

1. Logga in på ditt andra GoDaddys konto Domänportfölj .
  2. Välj bredvid domänenSkärmdump som visar ikonen med tre punkter för att välja alternativ för domänredigering Domänredigeringsalternativ och välj sedan Redigera DNS . Du kan behöva rulla ner för att se Redigera DNS .
  3. Ange din TXT-post:
    1. Välj Lägg till ny post .
    2. Under Typ väljer du TXT .
    3. Ange uppgifterna i din e-post & Office-kontrollpanel.
    4. Välj Lägg till fler poster .
  • Ange din CNAME-post:
    1. Under Typ väljer du CNAME .
    2. Ange uppgifterna i din e-post & Office-kontrollpanel.
    3. Välj Lägg till fler poster .
  • Ange din MX-post:
    1. Under Typ väljer du MX .
    2. Ange uppgifterna i din e-post & Office-kontrollpanel.
  • Välj Spara alla poster .
  • För att verifiera dina nya DNS-inställningar loggar du in på ditt konto och väljer Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack! . När din Microsoft 365-adress är redo skickar vi ett e-postmeddelande till dig. DNS-ändringar kan ta upp till 48 timmar innan de börjar visas på internet, men de går normalt snabbare.