Sekretess och GDPR

(Gå tillbaka till Dina inställningar)

Senast 25 maj 2018 kommer ytterligare funktioner att läggas till i kontocentret för EU-medborgare i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Dessa funktioner inkluderar möjligheten att:

Du hittar mer information om de olika funktionerna nedan.

Dataportabilitet

Du kan begära att få en kopia av dina personuppgifter i ett elektroniskt format som du kan använda hos andra tjänsteleverantörer. Vi svarar på din begäran inom 30 dagar genom att tillhandahålla en länk till en plats där du kan ladda ner dina uppgifter.

(tillbaka till toppen)

Avsluta kontot och radera data

Du kan begära att ditt konto avslutas. Följande villkor gäller:

• Alla produkter och tjänster måste sägas upp innan kontot avslutas. Om det finns aktiva produkter eller tjänster kopplade till kontot går det inte att avsluta kontot.
  • Alla Good As Gold-konton måste avslutas.
  • Alla tillgodohavanden går förlorade.
  • Du kommer inte längre att kunna logga in på ditt konto efter att det har avslutats.

När du avslutar ditt konto, kan det ta upp till 30 dagar innan kontouppgifterna tas bort. Efter att uppgifterna har tagits bort kan du inte längre komma åt ditt konto och det går inte heller att återställa ditt konto. Data som behövs för de produkter och tjänster som du har köpt kan bevaras om så krävs för våra legitima affärsändamål eller rättsliga eller avtalsmässiga krav som styr redovisning och datalagring.

(tillbaka till toppen)