Säljer platser

Steg 2 i Konfigurera WooCommerce med hjälp av Onboarding Wizard -serien.

Alternativ för att aktivera som är relevanta för fraktmetoden för butiken under inledningsguiden

Nu när du har lagt till några grundläggande butiksdetaljer fortsätter vi med att lägga till försäljningsplatser för dina produkter. Här bör du lägga till det eller de länder där du planerar att sälja dina produkter. Detta är ett viktigt steg eftersom kunder som är bosatta i ett av de uteslutna länderna inte kan göra en beställning i din butik .

OBS! Om du avslutar ombordsguiden innan du slutför den (t.ex. webbläsarflik eller ett fönster stängt, genom att klicka på X -knappen i det övre högra hörnet av popup-fönstret osv.) Kan du fortsätta från det ställe du stoppade genom att klicka på på knappen Starta ombordstigning överst på sidan när du är redo.

I det här steget kan du välja antingen alla länder (internationella kunder) eller specifika länder / regioner. Om du väljer det senare ska du se till att du anger i vilka länder / regioner du är intresserad av att sälja produkter. Innan du väljer försäljningsplatser är det viktigt att ta hänsyn till internationella kunders fraktbehov och kostnader.

Om du inte är redo att ange dina försäljningsplatser ännu kan du hoppa över det här steget och fylla i den här informationen senare genom att gå till sidan WooCommerce > Inställningar > Allmänt på webbplatsens admin-kontrollpanel.

När du är redo klickar du gärna på Fortsätt- knappen för att fortsätta eller på Tillbaka -knappen för att göra ändringar.