Safari: Rensa din cache

Om du har problem med att visa din webbplats kan du försöka att rensa cacheminnet och sedan gå tillbaka till webbplatsen.

OBS! Om du rensar cacheminnet i Safari tas även alla lösenord som sparas bort, men lösenord som sparats i din Mac OS X-nyckelring tas inte bort.

1. Gå till Safari- menyn och välj Inställningar .
    Alternativet Inställningar är markerat i Safari-menyn
  2. Välj fliken Avancerat och markera sedan rutan bredvid Visa utveckla-menyn i menyraden längst ner i fönstret.
  3. Stäng fönstret Inställningar.
  4. Välj listrutan Utveckla längst upp på skärmen och välj sedan Töm cachar .

Relaterat steg

• Försök att se din webbplats igen.