Felsök cacheproblem

Om du har cacheproblem med din webbplats finns det flera saker du kan försöka för att åtgärda det. Tabellen nedan rankas från enklast till komplicerad. Börja med första raden och kontrollera om ditt cachningproblem har lösts innan du går vidare till nästa.

Steg för att försöka
Rensa brandväggens cache Rensa cache för din brandvägg för webbapplikationer (WAF)
Rensa webbläsarens cache Rensa min webbläsares cache
Ställ in cache-nivå på webbplatsens cachning Ändra min cache-nivå
Undantag för cache

Om du vill inaktivera cachning på specifika filer eller kataloger kan du göra det utan att inaktivera hela cachen.

1. Gå till din GoDaddy produktsida .
  2. Under Webbplats säkerhet och säkerhetskopior bredvid webbplatsen Security-konto som du vill använda, välj Hantera.
  3. Gå till navigeringsmenyn och välj Brandvägg .
    Brandvägg
  4. Välj den domän du vill konfigurerakugghjulsikon och sedan Prestanda .
    Prestanda
  5. Välj Webbadresser som inte är cacheminne , ange sökvägen till sidan du inte vill cacha och välj Lägg till webbadress .

OBS! Lägg inte till sidor / kataloger som / feed / med hög trafik i webbadresserna som inte är cacheminne. Din webbplats kommer att vara sårbar för DDoS-attacker.

Vi cachar fortfarande bilder, .css, .js, .pdf, .txt, .mp3 och några tillägg till i din WAF, oavsett cacheläge eller icke-cachade webbadresser.