Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Felsökning av plugin-program för återförsäljare

Om du har problem med ditt återförsäljarinsticksprogram är det här några användbara felsökningssteg. Om du inte har konfigurerat insticksprogrammet än kan du läsa vår information om hur du konfigurerar ditt återförsäljarinsticksprogram.

Vanliga problem Försök det här för att lösa problemet ...
Produktinformation, t.ex. prissättning, är felaktig och behöver återställas. Om du återställer produktinformation kontrolleras din återförsäljarprodukt och synkroniseras dess information med insticksprogrammet.
  1. Gå till WordPress-adminpanelen och välj Återförsäljarbutik.
  2. Gå till avsnittet Produktalternativ för den produkt du vill ändra.
  3. Välj fliken Avancerat.
  4. Välj Återställ för att synkronisera produktinformationen med insticksprogrammet.
En nystartad produkt visas inte i återförsäljar-insticksprogrammet. Du måste importera nyligen lanserade produkter eftersom insticksprogrammet inte automatiskt synkroniserar dem.
  1. Gå till WordPress-adminpanelen och välj Återförsäljarbutik.
  2. Gå till menyn och välj Inställningar .
  3. Välj Ställ in fliken.
  4. Välj Importera nya produkter .
Inställningarna för språk och valuta måste ändras.
  1. Gå till WordPress-adminpanelen och välj Återförsäljarbutik.
  2. Gå till menyn och välj Inställningar .
  3. Välj fliken Lokalisering.
  4. Välj valuta och marknad och välj Spara ändringar .
Insticksprogrammet synkroniserar inte information från återförsäljarens kontrollcenter, inte heller efter att insticksprogrammet har återställts.

Om du har problem med att synkronisera med kontrollcentret för återförsäljare bör du följa följande felsökningssteg på rätt sätt.

Steg 1: Synkronisera om produktinformationen manuellt

1. Gå till WordPress-adminpanelen och välj Återförsäljarbutik.
  2. Gå till avsnittet Produktalternativ för den produkt du vill ändra.
  3. Välj fliken Avancerat.
  4. Välj Återställ för att synkronisera produktinformationen med insticksprogrammet.

Steg 2: Felsök ytterligare insticksprogram

Om insticksprogrammet fortfarande inte synkroniseras kan andra insticksprogram störa det. Prova att titta på andra insticksprogram för skyltfönster som kan orsaka problem.

Steg 3: Ta bort dina produkter och återställ innehållet

1. Gå till WordPress-adminpanelen och välj Återförsäljarbutik.
  2. Välj Alla produkter på menyn.
  3. Markera alla dina produkter genom att markera rutan i det övre vänstra hörnet eller använda de produkter som du vill återställa.
  4. Välj listrutan Massåtgärd och välj sedan Flytta till papperskorgen .
  5. Välj Tillämpa .
  6. Välj fliken Papperskorg och välj de produkter du precis har tagit bort.
  7. Välj listrutan Massåtgärd och välj sedan Ta bort permanent .
  8. Välj Tillämpa .
  9. Gå till Wordpress-adminpanelen, välj Återförsäljarbutik och ställ in ditt konto igen. Detta återställer dina produkter och återställer dem till det aktuella värdet i återförsäljarens kontrollcenter.

Få fel i konfigurationsprocessen eller kan inte fortsätta efter konfigurationssidan. Andra insticksprogram kan störa återförsäljarinsticksprogrammet. Prova att inaktivera alla andra insticksprogram eller felsöka WordPress- innehåll först.
  1. Gå till WordPress-adminpanelen och välj Insticksprogram .
  2. Välj alla insticksprogram förutom insticksprogrammet för återförsäljarbutik.
  3. Välj Bulk Action rullgardins och välj sedan Inaktivera.
  4. Välj Tillämpa .

Mer information

• Uppdaterar produktpriser för min återförsäljarbutik
  • Ändra valuta för min återförsäljarbutik
  • Redigera produkter i mitt insticksprogram för återförsäljarbutik