Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Redigera produkter i mitt insticksprogram för återförsäljarbutik

Steg 3 i serien Hanterade WordPress-bloggar för återförsäljare .

Plugin-programmet Reseller Store importerar produktkatalogen med dina priser. Du kan redigera dina produkter i insticksprogrammet för att ändra deras namn, beskrivningar och andra funktioner.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Från din WordPress-kontrollpanel väljer du Återförsäljarbutik .
    Klicka på Återförsäljarbutik
  3. Håll muspekaren över ett produktnamn och klicka på Redigera .
  4. Du kan redigera produktnamn, beskrivning, lägga till i kundvagnsknapp, sökfält om det går direkt till kundvagnen eller stannar kvar på sidan.
  5. Klicka på Uppdatera . Alla nya GoDaddy-produkter läggs automatiskt till i dina produkter.