Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Aktivera insticksprogrammet för återförsäljare

Steg 2 i serien Hanterade WordPress-bloggar för återförsäljare .

Du kan använda insticksprogrammet för återförsäljarbutik för att designa ditt skyltfönster. Några av funktionerna som insticksprogrammet innehåller är en importerad produktkatalog, domänsökning och kundvagnar.

OBS! Minimikraven för att använda insticksprogrammet för återförsäljarbutik är följande:

• PHP 5.4 eller senare
• WordPress 4.6 eller senare

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Håll muspekaren över insticksprogram i sidofältet och välj sedan Lägg till nytt .
    Klicka på Lägg till nytt
  3. Sök efter GoDaddy återförsäljarbutik .
    Sök efter Återförsäljarbutik
  4. Välj Installera nu .
  5. Välj Aktivera .
    Klicka på Aktivera
  6. Välj Återförsäljarbutik , som nu finns i sidofältet.
    Klicka på Återförsäljarbutik
  7. Välj GoDaddy-konto för återförsäljarpaket som du har köpt från GoDaddy. Klicka annars på Annat återförsäljarkonto .
  8. Du dirigeras till ditt kontrollcenter för återförsäljare. Om du har flera konton väljer du ett i listrutan och klickar på Aktivera din återförsäljare .
    • Om du vill ge återförsäljarbutiken en testkörning väljer du Aktivera demoåterförsäljare för en interaktiv demo. Du kan leka med funktioner och layout i demoversionen av butiken innan du officiellt aktiverar den.
  9. Efter några minuter laddas ditt konto och sidan WordPress-produkter visas.

Ditt insticksprogram är nu aktiverat och anslutet till ditt konto. Ändringar av produktpriser i återförsäljarcentret kommer automatiskt att gälla för dina produktändringar i WordPress.

OBS! Du kan även ladda ner insticksprogrammet för återförsäljarbutik.