Redigera sidfotstext i WordPress-anpassare

Om ditt WordPress-tema innehåller text i sidfoten, följ dessa steg för att redigera sidfotstexten.

1. Logga in på WordPress.
  2. Välj Utseende > Anpassa i menyn till vänster.
  3. Välj Widgets . Välj de du vill redigera i listan över widgetar i din sidfot.
  4. OBS! Om du inte ser en lista över widgetar här har ditt tema inte stöd för sidfot-widgetar.

5. Välj Publicera för att tillämpa ändringarna.

Relaterade steg

Mer information

• Vissa WordPress-versioner och teman har olika inställningar än de som beskrivs ovan. Mer information finns i dokumentationen till ditt tema.
  • Om du inte vill göra dessa ändringar själv kan du kolla in vår WP Premium Support-katalog .
  • Kom igång med WordPress